Acceptatie, tolerantie & eigenwaarde

Contact

Bij zorgorganisatie Actolei bieden we persoonsgerichte zorg, waarbij we nauw aansluiten op de individuele zorgbehoeften van onze bewoners.

Contact

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over onze zorgorganisatie? Ons team staat voor je klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail, of door het contactformulier op onze website in te vullen. We streven ernaar om binnen één werkdag te reageren. Jouw welzijn is onze prioriteit, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al jouw vragen. Samen zorgen we voor de beste ondersteuning en zorg op maat.

Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar tussen 9.00 en 12.30

E-mailadres

Adres

Hertmerweg 38
7625 RH Zenderen

Telefoonnummer

Adres

Postbus 40
7620 AA Borne

Onze vestigingen

Woonlocaties

Zorgorganisatie Actolei heeft stappen gezet om uit te breiden. Hiermee wordt rekening gehouden met een levensloopgericht zorgaanbod.

De Scholtenhof

Iets buiten het dorp Zenderen ligt het ruim opgezette boerenerf met mogelijkheid voor 38 bewoners, verdeeld over vijf gebouwen. Daarnaast is er dagbesteding op hetzelfde terrein.

Adres

Hertmerweg 38
7625 RH Zenderen

Villa Verde

Nieuw vanaf zomer 2024 is in Almelo de mogelijkheid te kunnen blijven wonen op de oude dag. Hier kunnen twaalf mannen wonen vanaf 54 jaar die verzorging en lichte verpleging nodig hebben.

Zorgorganisatie Actolei

Ons kantoor

Plan jij jouw bezoek naar het kantoor van zorgorganisatie Actolei? Ons kantoor zit aan de linkerkant van het erf. Wij zitten in het gebouw van de bijstaande foto. Kan je het toch niet vinden? Neem dan contact met ons op via (+31) 074 - 267 36 31.

Adres

Zenderensestraat 16a
7625 TE Zenderen

FAQ

Veel gestelde vragen

We begrijpen dat je misschien vragen hebt over het wonen bij Actolei. Om je te helpen, hebben we de meest gestelde vragen en hun antwoorden op een rijtje gezet.

Kan ik bij Actolei komen wonen?

  • Je wilt bij Actolei komen wonen en hebt behoefte aan een rustige en vertrouwde plek in een landelijke omgeving.
  • Je bent een man en je bent ouder dan 25 jaar.
  • Je hebt een licht verstandelijke beperking met complexe gedragsproblematiek. Je hebt hierdoor behoefte aan begeleiding bij de indeling van jouw dag en op de verschillende leefgebieden.
  • Je hebt geen actieve, intensieve behandeling op psychiatrische problematiek en je onthoudt je van verslavende middelen (abstinent).

Hoe werkt de aanmeldprocedure?

Als je bij ons wilt komen wonen of je ondersteunt iemand die bij ons wil komen wonen is dit een belangrijke stap. Wij willen jouw aanmelding dan ook zorgvuldig behandelen.

  1. Je meldt je aan met het aanmeldformulier op deze pagina en je stuurt ook direct alle gevraagde bijlages mee.
  2. De plaatsingscommissie bekijkt jouw aanmelding en beoordeelt of Actolei voor jou een passende plek heeft.
  3. Als wij denken dat we jou een passende plek kunnen bieden, nodigen we jou uit voor een kennismaking op locatie of komen wij naar jou toe voor een kennismaking. Als beide partijen nog steeds enthousiast zijn plaatsen we jou in de dug-out.
  4. Op het moment dat er een plek vrij komt binnen Actolei, kijkt de plaatsingscommissie of jij of één van de andere kandidaten vanuit de dug-out geplaatst kan worden.

Kan ik bij jullie eens kijken of een rondleiding krijgen?

Vanwege de privacy van onze bewoners verzorgen wij pas rondleidingen nadat we denken dat wij jou een passende plek kunnen bieden. Dan nodigen we je graag uit voor een rondleiding op de locatie waar jij eventueel zou kunnen gaan wonen. 

Hoe word ik begeleid?

Jouw begeleider ondersteunt naast jou nog een aantal bewoners gedurende de dag. Je mag erop vertrouwen dat de begeleiders samen met de gedragskundige het beste weten hoe ze een stabiele plek voor jou creëren en jou hierin volgen, ondersteunen en begeleiden. Waar nodig schakelt Actolei tijdig externe expertise in om jouw extra te ondersteunen.